Profiel

Frank Groenen heeft zich van jongs af aan geïnteresseerd voor techniek. De keuze om daar in het beroepsleven mee verder te gaan was dan ook voor de hand liggend. Zijn groeiende interesse in auto’s heeft ervoor gezorgd dat hij het vak van automonteur is ingerold.


Na twaalf jaar bij een Volvo-dealer en acht jaar bij een universeel garagebedrijf te hebben gewerkt vond Frank Groenen het tijd voor iets anders. Toen de gelegenheid zich voordeed is Frank Groenen een eigen autobedrijf begonnen. Doordat hij al een hele tijd in Cothen woont en daardoor binding heeft met de omgeving was de keuze om zich in Cothen te vestigen een logische stap.

 Vanaf 2000 heeft hij als chef werkplaats bij deze bedrijven ervaren wat klanten willen. In zijn eigen bedrijf wil Frank Groenen kwaliteit en service tot een geheel vormen. Dit alles tegen een goede, eerlijke prijs.


Dat Frank Groenen binding met de omgeving heeft komt onder andere tot uiting door de maatschappelijke positie die hij inneemt. Hij sponsort dan ook projecten en verenigingen in de buurt. Een aantal voorbeelden hiervan is het sponsoren van de shirts van de Cothense handbalvereniging Fortissimo en het hebben van een bord op het hoofdveld van de Cothense voetbalvereniging SVF. Daarnaast sponsort Frank Groenen de Odijkse voetbalvereniging, de dierenambulance, Blues by Duurstede en de Carnavalsverenigingen van Cothen en van Werkhoven.

 

Lid van BOVAG

Autobedrijf Frank Groenen is aangesloten bij de BOVAG